Το perfectoys.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Αποστολές & Επιστροφές στο εξωτερικό

Αποστολές & Επιστροφές στο εξωτερικό

Προσοχή! Οι παρακάτω όροι αφορούν την αποστολή και επιστροφή προϊόντων στο εξωτερικό, εκτός Κύπρου.
Αν ενδιαφέρεστε για τους όρους αποστολής και επιστροφών στην Κύπρο πατήστε εδώ.

Αποστολή προϊόντων

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ - και ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τα ΕΛΤΑ και τον τόπο αποστολής.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής του δέματος, μικρή καθυστέρηση στην παράδοσή του μπορεί να οφείλεται στα ΕΛΤΑ, λόγω δυσπρόσιτων περιοχών, καιρικών συνθηκών, λάθους της μεταφορικής, αργιών κλπ.

Η συσκευασία δώρου παρέχεται δωρεάν. Σε περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, σχολική περίοδος κλπ. παρέχονται κόλλες περιτυλίγματος

Κόστος αποστολών

Για το κόστος της αποστολής προϊόντων στο εξωτερικό, θα ενημερώνεστε με e-mail από το Τμήμα Παραγγελιών της εταιρείας μας, σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, Paypal.

ΕΠΙΣΗΣ αν θέλετε να κάνετε μεταφορά από τράπεζα του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ παρακαλείσθε να κάνετε την κατάθεση ΜΟΝΟ στο λογαριασμό της ALPHA BANK.

 ALPHA BANK:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 104002330000337
I
ΒΑΝ: GR1501401040104002330000337
SWIFT-BIC: CRBAGRAA

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση. Μόνο σε περίπτωση σφάλματος, ή αστοχίας υλικού του προϊόντος θα εξετασθεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον κατασκευαστή.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (Refund), θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος και αποστολής νέου, θα καθορίζεται κατόπιν συννενοήσεως με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (Refund), θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο sales@perfectoys.gr, ή να τηλεφωνήσετε στο 210 8211511, για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για την χρέωση των μεταφορικών εξόδων.