Το perfectoys.gr χρησιμοποιεί cookies για να σας εξασφαλίσει κορυφαία εμπειρία χρήσης.
Το κατάλαβα     Μάθετε περισσότερα

Αποστολές & Επιστροφές στην Ελλάδα

Αποστολές

Προσοχή! Οι παρακάτω όροι αφορούν την αποστολή και επιστροφή προϊόντων στην Ελλάδα.
Αν ενδιαφέρεστε για τους όρους αποστολής και επιστροφών στην Κύπρο πατήστε εδώ.

Αποστολή προϊόντων

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής του δέματος, μικρή καθυστέρηση στην παράδοσή του μπορεί να οφείλεται στις μεταφορικές εταιρείες λόγω δυσπρόσιτων περιοχών, καιρικών συνθηκών, λάθους της μεταφορικής, αργιών κλπ.

Η συσκευασία δώρου παρέχεται δωρεάν. Σε περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, σχολική περίοδος κλπ. παρέχονται κόλλες περιτυλίγματος.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων και οι εκπτώσεις των μελών ισχύουν για ηλεκτρονικές παραγγελίες και ενδέχεται να είναι διαφοροποιημένες από τις αντίστοιχες τιμές τους στα καταστήματά μας.

Κόστος αποστολών

Για αγορές ανω των 40 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα
Για αγορές κάτω των 40 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές (δες πίνακα) είναι υποχρεωτική η πληρωμή με αντικαταβολή.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία εκτός Αττικής, για τα οποία ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα, Paypal.

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Τα πιστωτικά σημειώματα που εκδίδονται από τα καταστήματα, δεν δύνανται να συμψηφιστούν με ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.
Μόνο σε περίπτωση σφάλματος, ή αστοχίας υλικού του προϊόντος θα εξετασθεί η περίπτωση αλλαγής, εφόσον επιβεβαιωθεί πρώτα το σφάλμα από τον κατασκευαστή.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (Refund), θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο sales@perfectoys.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο 210 8211511 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.

Το κόστος επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος και αποστολής νέου ανέρχεται στα 6€ και στα 8€ σε περίπτωση που απαιτηθεί και αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσης να περάσετε από κάποιο από τα καταστήματά μας, ή να τα αποστείλετε στην παρακάτω διεύθυνση:

Perfect Toys
3ης Σεπτεμβρίου 90,
Αθήνα, 10434

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Στην περίπτωση υπαναχώρησης μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησής του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, με δική σας χρέωση μεταφορικών εξόδων επιστροφής.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί ενώ θα πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης).
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας, είτε με e-mail στη διεύθυνση sales@perfectoys.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2108211511.